آموزش و ترفند iOS

قابلیت Do Not Disturb و نحوه فعالسازی آن

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در زمان هایی نتوانید تلفن همراه خود را پاسخ دهید و یا شاید نخواهید در هنگام خواب تلفن شما زنگ بخورد. حتی ممکن است شما اصلا حوصله کسی را نداشته باشید و نخواهید تلفن های او را پاسخ دهید. برخی افراد در این مواقع تلفن خود را در حالت پرواز میگذارند که این کار بسیار محدود کننده است و همانطور که میدانید حتی اتصال اینترنت شما نیز قطع می شود. پیشنهاد ما در اینگونه موارد فعالسازی حالت Do Not Disturb هست. در ادامه با فراسیب همراه باشید…

اما ‏Do Not Disturb چیست؟!

‏Do Not Disturb یا بطور مخفف DND قابلیتی است که به شما این امکان را میدهد شما تلفن همراه خود را از دسترس خارج کنید و اگر کسی با شما تماس گرفت برای او پیغام «مخاطب در دسترس نیست» در گوشی پخش شود و برای شما فقط اعلان تماس از دست رفته فرستاده میشود. این قابلیت از iOS 6 به بعد در دیوایس های اپلی گنجانده شد و به سرعت به یکی از محبوب ترین قابلیت ها ها تبدیل شد. خیلی از کاربران اپل از این قابلیت نا آگاه اند و این نا آگاهی باعث میشود که نتوانند از این قابلیت استفاده کنند. در ادامه نحوه فعالسازی و استفاده بهتر از این قابلیت را بازگو میکنیم.

نحوه فعالسازی و شخصی سازی ‏Do Not Disturb

برای دسترسی به این قابلیت دو راه وجود دارد:
۱. نوار پایین صفحه (control center) را به بالا بکشید و علامت ماه را لمس کنید.


۲. به مسیر Settings > Do Not Disturb رفته و گزینه Manual را روشن کنید.

پوشه های آیفون را دایره ای کنید!
مشاهده مطلب

هنگامی که از قسمت تنظیمات وارد بخش Do Not Disturb شوید با گزینه هایی مواجه میشوید که به شما کمک میکند تا به صورت بهینه تر از این قابلیت استفاده کنید.

‏١- Scheduled : این گزینه محدوده زمانی مشخص میکند و شما میتوانید تعیین کنید که از چه ساعتی تا چه ساعتی DND فعال شود. حالت پیش فرض آن روی ۱۰:۰۰ شب تا ۷:۰۰ صبح می باشد که شما می توانید با توجه به نیازتان آن را تغیر دهید. توجه داشته باشید که فقط یک بازه زمانی میتوانید مشخص کنید.

‏٢- Allow Calls From : این گزینه به شما این امکان را می دهد افرادی را مشخص کنید که هنگام تماس آن ها با شما تماس آن ها نمایش دهد و DND بر روی آنها غیر فعال باشد. این گزینه سه زیر مجموعه دارد:
‏Everyone : همه افراد
‏No one : هیچ کس
‏Favorite : این گزینه شامل افرادی است که در شماره تلفن های شما در لیستی با همین نام باشند.

‏٣- Repeated Calls : در صورت فعال بودن این گزینه اگر شخصی در کمتر از سه دقیقه دو بار با شما تماس بگیرد تماس وی برای شما نمایش داده میشود و تلفن شما زنگ میخورد. این قابلیت زمانی کاربرد دارد که
برای کسی کار بسیار مهمی پیش آمده باشد که شما باید در جریان آن قرار داشته باشید.

‏۴- Silence : همانطور که از نامش پیداست شرایط DND را مشخص میکند که دارای دو گزینه است:
‏Always : همیشه فعال باشد.
‏Only While IPad/IPhone is Locked : فقط زمانی که آیفون یا آیپد شما قفل باشد.

Ads here

مطالب مرتبط در این دسته

1
دیدگاه بگذارید

avatar
1 موضوعات دیدگاه ها
0 موضوعات پاسخ ها
0 فالوئر ها
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 نظر نویسندگان
مصطفي Recent comment authors
  عضویت  
اطلاع رسانی
مصطفي
مهمان
مصطفي

سلام

من هر کاری میکنم این گذینه برای من کار نمیکنه مدل گوشی ۶s